Hodnocení obchodu

5,0 212 hodnocení
5
207x
4
3x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TF Avatar autora Tereza Filousová | 19.2.2021
Výborná komunikace, rychlé zpracování, výborné pamlsky za super cenu. Získali si mě ; -)
Avatar autora | 16.2.2021
LP Avatar autora Lucie Pokorná | 15.2.2021
Skvělý přístup a komunikace, promptní vyřízení. A nejlepší pamlsky :) Moc doporučuji!
RK Avatar autora Radka Kočová | 15.2.2021
Byla jsem maximálně spokojena s rychlostí doručení. V neděli jsem objednala a v úterý měl hafík již na sobě! Kvalita produktu výborná a zdá se, že Back on Track opravdu funguje...
Avatar autora | 14.2.2021
Pamlsky jsou naším psiskem velmi ceněné. Moc si je užívá a já též, protože se i v zimě dobře berou do ruky a nedrolí se. Máme od Vás i pamlskovník dvoukomorový a musím také pochválit. Jen tak dál. :-)
KW Avatar autora Kristina Warzelová | 14.2.2021
Úžasný obchod. Skvělý přístup k zákazníkům. A hlavně výborný sortiment.
Avatar autora | 14.2.2021
HB Avatar autora Hana Bartusch | 11.2.2021
Jsem velice spokojená - především s milým a vstřícným přístupem, profesionalitou, rychlým dodáním a také kvalitou zboží a možností vyzkoušení a výměny velikosti zdarma. Dostala jsem vyčerpávající odborné rady, abych mohla zvolit správný produkt. Vřele doporučuji!
L Avatar autora Lenka | 11.2.2021
Nemám co vytknout. Ať už k nabízenému sortimentu a kvalitě produktů, tak rychlosti dodání.
ŠM Avatar autora Šárka Mádlová | 11.2.2021
maximální spokojeno moje i pejska , perfektní komunikace , vstřícné jednání , rychlost dodaní i ochota pomoc, za vše děkuji
Avatar autora | 11.2.2021
Rychlé dodání, pamlsky mají velký úspěch. Určitě budeme objednávat znovu.
J Avatar autora Jitka | 9.2.2021
Velmi, výborná komunikace, ochota, rychlost dodání zboží. ☺️
Avatar autora | 9.2.2021
- Drahé poštovné

OU Avatar autora Ondra Uhlíř (Administrátor) 9.2.2021
Dobrý den,
děkuji za Vaše hodnocení, rád bych se vyjádřil hlavně ke 2/5 za délku dodací lhůty a poznámce o drahém poštovném. Aby si ostatní zákazníci mohli udělat vlastní představu na základě toho, jak byla objednávka vyřešena.

Zákazník objednávku vytvořil v pátek, 29. ledna v 18:56.
V pondělí jsme zásilku předali na depo Zásilkovny v Brně.
V úterý ve 14:40 byla zásilka k vyzvednutí na pobočce Zásilkovny v Banskej Bystrici.
Zákazník si zásilku vyzvedl ve středu, 3. února.

Cena dopravného z ČR do SR byla 3.5 Euro.

S pozdravem,
Ondra Uhlíř
majitel obchodu
Avatar autora | 9.2.2021
Avatar autora | 8.2.2021
J Avatar autora Jana | 8.2.2021
Velice ráda nakupuji právě v dogfitness. Kvalitní zboží, doplňků pro psí sportovce včetně pamlsků, kterých u nás spotřebujeme velké množství a jejich malá velikost je opravdu vyhovující, navíc pejsci je milují a poté společná práce je o to lepší. Můžu doporučit i skvělý a rychlý přístup ze strany holek, včetně užitečných rad a velké ochoty měnit BoT oblečky dokud pejskům skutečně nepadnou.
Avatar autora | 7.2.2021
Š Avatar autora Šárka | 6.2.2021
Všechno perfektní! Holky mají super postroje, panička Back on Track rolák, ponožky a rukavice a jsme moc spokojené. Pamlsky nám také vyhovují, protože jsou malé tak akorát...
Avatar autora | 6.2.2021
EK Avatar autora Eliška Krejčová | 5.2.2021
Super kvalita produktů i přístup. Když jsem si nebyla jistá velikostí, ochotně poradili i přes mail.
Nahoru
212 položek celkem