7 tipů na dárky pro pejskaře

vanoce_kyc

Známe to všichni. Blíží se Vánoce a s nimi i dumání nad tím, čím koho obdarovat nebo čím si udělat radost. Pokud si lámete hlavu nad vánočním dárkem pro páníčky a jejich psy, už nemusíte. Připravili jsme si pro vás pár doporučení na originální dárky, se kterými nemůžete udělat chybu.

1) V bezpečí i ve tmě se světlem Orbiloc

Při procházkách ve tmě nebo mlze je důležité být vidět. Světýlko pro psy Orbiloc Dog Dual viditelné na vzdálenost 5 kilometrů umožní pejskařům mít při večerním venčení psa pod kontrolou. Pokud sháníte univerzální dárek, který potěší opravdu každého, se světlem Orbiloc Dog Dual nešlápnete vedle.

Jaké má výhody oproti svítícím obojkům? Dá se snadno připnout na obojek, obleček, ale třeba i na ruku nebo dětem na batoh. Je tedy vhodné nejen pro psy, ale využijí ho i jejich páníčci. Pokud mají vaši blízcí rádi dobrodružství, potěší je 100% vodotěsnost, odolnost proti nárazu i výdrž v extrémních teplotách. Světlo má dva módy - svícení a blikání. Vyměnitelná baterie bez problému zvládne 100 hodin v režimu stálého světla, 250 hodin v režimu blikání.

Žádná Čína. Světýlko s tříletou zárukou se vyrábí v Dánsku. Extrémní výdrž potvrzuje i náš Radek, kterému se povedlo ho několikrát vyprat a prohnat sušičkou. :-) Celý náš tým se shodujeme na tom, že je to zkrátka nejlepší světýlko, které můžete pořídit. Stačí už jen vybrat z deseti barev a těšit se na nadšení obdarovaných pod stromečkem.

FullResolution6Z1A2872-Edit

2) To nejlepší pro psí mlsné jazýčky

Co udělá pejskařům největší radost? Přece šťastný pes! A na to máme jednoduché řešení - Sůšoset, hogofogo pamlsky ze sušeného masa poctivě vyrobené v České republice. Pamlsky jsou vhodné pro úplně všechny pejsky, od štěňátek až po psí důchodce. Nemusíte si tedy dělat žádné starosti s výběrem. Navíc mají krásné obaly, takže stačí přidat mašli, a je to.

O dalších pamlscích se můžete dozvědět třeba v našem Youtube videu.

371A8073

3) Nepostradatelný společník jménem pamlskovník

Stalo se vám někdy, že jste v obchodě z kapes místo peněz tahali psí dobrůtky? Vám možná ne, ale vsaďte se, že vašim blízkým pejskařům určitě ano. Do našeho čtyřkomorového pamlskovníku se kromě pamlsků vejde i spoustu jiných věcí. Bez problémů schová peněženku, mobil, klíče i sáčky a navíc se po roce (ani dvou, ani třech!) používání nerozpadne. Šijeme je totiž ručně v České republice z extra odolného materiálu, který vydrží i ty největší zátěžové zkoušky.

V nabídce máme tři stálé barvy a pokud budete chtít něco opravdu extra, občas přihodíme i nějakou limitku. Mimo to máme v nabídce i menší pamlskovník se dvěma komorami. Pořád si nejste jistí, jestli je to ten pravý dárek? Mrkněte na tohle video a budete mít jasno.

DSC_9025(1)

4) Opravdu originální dárek? Formy na psí pamlsky

Kvalitní formičky na psí pamlsky značky Collory, to je jasná volba pro vášnivé pejskaře a pekaře! Jsou vyrobeny z čistého platinového silikonu, neobsahují žádné škodlivé látky a mají nepřilnavý povrch. Své blízké tak ušetříte náročného vyvalování a vykrajování těsta a formičku po pečení stačí dát jednoduše do myčky. Co víc si po pečení vánočního cukroví přát? :-)

Vyberte si ze široké nabídky nejrůznějších motivů jako jsou kostičky, srdíčka nebo piškoty a my vám k objednávce přihodíme PDF s 5 osvědčenými recepty na psí pamlsky zdarma. Více o pečení pro pejsky si také můžete přečíst na našem blogu a to hned ve dvou článcích. V prvním z nich kromě receptů představujeme také výhody, které pečení pamlsků přináší, ve druhém se více zaměřujeme na benefity jednotlivých surovin.

DSC_7823

5) Flexi vodítka pro příjemné procházky

Zpříjemněte vašim blízkým venčení chlupáčů kvalitním samonavíjecím vodítkem značky Flexi. Natahovací vodítko poskytne psovi dostatek prostoru na vyvenčení a páníček si díky tomu na druhém konci užije klidnější procházku. Vodítka Flexi se vyrábí v Německu a jsou nepochybně jedny z nejkvalitnějších na trhu.

Pro koho jsou Flexi vodítka vhodná?

  • Pro psy v klidovém režimu po zranění nebo operaci.
  • Pro psí závoďáky při přípravě na výkon v závodním prostředí.
  • Pro notorické lovce, kteří by bez vodítka utekli za srnkou nebo zajícem.
  • Pro psí důchodce, kteří potřebují větší dohled.
  • Pro psy, kteří neovládají přivolání.

Flexi vodítko doporučujeme používat pouze v kombinaci s postrojem kvůli ochraně pohybového aparátu. Je to fajn pomůcka, ale nenahradí psí výcvik.

Jak vybrat správnou velikost?

Řiďte se hmotností psa a jeho silou. Nejste si jístí, nebo je pes na hranici dvou velikostí? Pro kliďase, za kterým páníček na vodítku nevlaje se přikloňte k menší velikosti, pro silnější pejsky naopak zvolte velikost větší.

Více informací o Flexi vodítkách najdete v našem Youtube videu.

DSC_4369-Edit

6) Překvapte psím legem na pamlsky

Kdo by neměl rád lego? :-) Interaktivní hračky K9 Connectables® se dají naplnit psími dobrotami a v rámci velikostí libovolně kombinovat mezi sebou. Všechny jsou vyrobené z netoxických materiálů, recyklovatelné a omyvatelné v myčce. Navíc se dají bez obav použít i venku.

My nedáme dopustit na Super přísavku, která drží na hladkých površích a pomůže pejska udržet v klidu při koupání, česání nebo stříhání drápků. Pro drsnější žvýkače je skvělou volbou Odolný zubáč. Vydrží to, co většina jiných hraček ne a díky zářezům pomáhá udržovat psí zuby zdravé. Balení obsahuje rovnou dva zubáče, které se dají skládat do sebe.

Koukněte k nám na Youtube, kde se o K9 rozpovídala Anička.

DSC06825

7) Rehabilitační deka pro zdraví psa i jeho páníčka

Na bolavá záda a klouby, pro rychlejší hojení po operaci nebo lepší regeneraci. Flísová deka Back on Track je lehká, snadno sbalitelná a hodí se doma i na cestách. Keramická vlákna vetkaná do deky (Welltex®) odráží zpět do těla infračervené záření, které tělo samo vytváří. To pomůže prokrvit tkáně a snížit bolestivost. Zjistěte více v našem blogovém článku, kde jsme se efektům věnovali.

Kromě deky máme v nabídce také psí oblečky, bandáže, ale i terapeutické oblečení pro páníčky.

DSC_4728

Pokud potřebujete s výběrem poradit nebo máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme vybrat dárek přímo pro vaše blízké.